Cinderella shoes
 

 

Here it is,the entire post.I had these shoes since last Christmas but never had a chance to wear them before.They reminds me of cinderella`s shoes ,so I guess thats why I bought them.Here they are matched with jeans and a simple t-shirt.The same outfit that I posted it before, that casual.In the future, I promise more outfits with these wonderful shoes.


În sfirșit postez pozele.Deci,pantofii pe care îi vedeți în poze îi am din iarna trecută,i-am cumpărat la reduceri pe un site,de fapt i-am ochit mai demult,însă aveau un preț "picant" care la momentul dat nu mi-l puteam permite.De aceea,am așteptat reducerile de Crăciun ca să mi le pot achiziționa.Am avut noroc,erau ultima pereche exact mărimea mea,așa că nu am mai stat pe gînduri și i-am luat.Nu știu de ce,dar îmi aduc aminte de pantofii cenușăresei,poate ăsta e motivul principal pentru care i-am cumpărat.Îi păstram în cutie pentru ca să-i port la balul de absolvire însă ardeam de nerăbdare să mă încalț și să-i încerc.Uite-i aici asortați cu blugi și un tricou simplu.Este aceeași ținută care am postat-o mai demult,aia casual.Pe viitor,promit mai multe ținute  cu acești minunați pantofi.

Debenhams t-shirt
jeans bought in a local store
LoveLabel shoes

8 comments:

  1. acesti pantofi se asemana cu pantofii lui Carrie din sex and the city,atunci cand se casatoreste ;)! foarte dragutzi!

    http://cristinasurdu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. love love love it!! <3

    http://therubberdoll.com/

    ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*