Snapshots


Stiu ca am fost destul de absenta cu postarile pe blog,insa am avut si motive intemeiate : scoala,lucrul,si cam atit.Timp liber practic nu am.Pare rau ca nu am poze cu tinute,adica ce fel de blogger sunt si eu daca nu postez nimic in ultimul timp,dar sper sa incercam sa facem niste poze saptamina viitoare cu Stefan si sa fiu mai activa aici pe blog.Pina cind va las niste poze capturate in zilele mele obisnuite.
Mai multe le puteti vedea pe pagina blogului de facebook .xoxo Vlada

PINK


Wearing La Redoute Coat, Boohoo Sweater,Jennyfer leather pants,Bershka Flats

by Stefan Hertz part 4


Here is the part 4 of the beautiful photos by Stefan Hertz .You can visit his profile on facebook to see more of his works. I dont know why,but this post is one of my favorite.Hope you'll enjoy !


Aici vedeti a patra parte de fotografii capturate de Stefan Hertz. Puteti vedea mai multe din lucrarile sale pe profilul sau de facebook . Sper sa va placa pentru ca mie aceste poze imi plac la nebunie,si cred ca este postarea mea preferata dintre toate!.
Sa aveti o duminica frumoasa !

Street Style by Vlada Cotorobai for Fashion Guide Moldova - last look


Photos by Ples Ion Alexandru

In sfirsit postez si ultima parte a pozelor ,cu ultima tinuta din colaborarea mea cu Fashion Guide. In poze port camasa Esprit,rochie local store si balerini Bershka . Sper sa va placa tinuta si pozele desigur !