Electric BlueÎncă cîteva zile și e vara,la noi temperaturile de afară ne dau de știre că se apropie cu pași rapizi.
Iar eu să mai profit de faptul că sunt ultimele zile de primăvară ,mi-am scos rochița din dulap,mi-am încălțat preferații mei pantofi (eu le spun " Cinderella Pumps" ) și am ieșit la plimbare.Această ținută am de gînd să o port la ultimul meu "ultim sunet de liceu",care este vinerea aceasta,după care mă așteaptă muulte zile nedormite pentru a mai repeta pentru examenele de bacalaureat (deja am început).
Nu o să fiu prea activă pe blog din cauza examenelor,dar odata cu finisarea lor o să vă bucur cu multe postări noi.
Sper să vă placă ținuta de astăzi,v-am pupat pe toți și v-am salutat cu tot respectul meritat!
xoxo,Vlada.

Floral dresses are my weakness


Photos by Stefan Remizovschi

Rochia - o piesă care niciodată nu va ieși din modă.Eu ador rochiile și în special cele cu floral print,probabil ați observat și voi aceasta.
Pe asta am gasit-o în iarnă pe boohoo și mi-a plăcut enorm,așa că nu am ezitat să mi-o achiziționez.Sunt foarte încîntată de textura ei și anume că e foarte colorată,în culori țipătoare exact cum îmi place mie.E deosebită în felul ei și la sigur că nu voi trece neobservată.Abia aștept vara să o port cu mult drag !
Voi ce părere aveți de ținută? 
Vă pup pe toți și vă mulțumesc că mă urmăriți !
xoxo,Vlada


"There is no friend as loyal as a book"Click play and enjoy !

Vara practic bate la ușă,iar eu nu sunt prea încântată de faptul dat.Număr zilele pînă la examene,și ele se apropie curînd,foarte curînd.Ce fel de examene ? Cele de bacalaureat,4 la număr și nu sunt ușoare deloc,eu sper să mă descurc.Acum ar trebui să stau cu nasul în cărți,însă nu pot să nu vă arăt aceste minunate poze care le-a făcut Ștefan.Am ținut să creez o atmosferă retro ,dar nu știu dacă mi-a reușit.E o ținută foarte feminină și delicată cu accente girly cum ar fi bentița din cap,dar cel mai important accesoriu a fost cartea.Mie imi place enorm să citesc și mereu am cu mine o carte în geantă,ca să nu mă plictisesc în transport.Voi ce carte citiți la moment? Eu sper să vă placă pozele,noi am depus multă plăcere în ele!
Vă pup pe toți !

The sun don't shine without you


Click Play and Enjoy !


Toată săptămîna ascult piesa de mai sus și nu mă mai satur să o fredonez,e pe replay încontinuu.
Aveți și voi așa perioade cînd descoperiți o piesă și o ascultați la nesfîrșit pînă nu vă săturați de ea? Da,cred că cu toții avem așa perioade.