Let me love you Hit play and listen to it!Ati mai vazut tinuta asta si anume din postarea ASTA  ,numai ca am am optat pentru o pereche de tocuri .De data asta vreau sa va arat niste poze care imi plac foarte mult,insa dupa cum observati sunt intr-o pereche de balerini.Tinuta s-a transformat in una mai lejera ,mai casual.Perfecta pentru a fi purtata zi la zi ,caci in final totusi optam pentru comoditate ,sa ne simtim noi mai bine si mai relaxate in tinutele noastre.
Sper sa va placa si voua.Va pup si sa aveti o duminica frumoasa.
Cu drag,Vlada.

Outfit Details :
Vintage Shirt / Jennyfer Shorts / Stradivarius Flats


Bloggerite cu Coronite Event


Duminica trecuta am avut ocazia sa fiu invitata la Vatra (Complex Etno Cultural,situat la doar 30 km de Chișinău,pe traseul Chișinău – Ungheni) pentru un mic workshop organizat de minunata echipa de la Atelier de Feminitate.
Iata ca au fost adunate 6 bloggerite : Adriana Rotaru , Gabriela Olaru , Elena Braga, Cristina Gurez , Ana Gorea si Eu , sa petrecem impreuna timpul frumos si util.
Pe la orele 12.00 ne-am adunat toate fetele (am luat`o si pe sora mea cea mica-Iustina) si am pornit la drum.Ne-a luat 20-25 de minute pana la destinatia finala.Am fost frapata de locatie ,cu toate ca am fost pentru prima data acolo.Un loc linistit si pitoresc,intr-un cuvant - perfect ! Am fost norocoase ca vremea a tinut cu noi si am avut parte de o zi cu mult soare.
Pentru cei care nu au fost pe acolo sau au trecut in treacat,va indemn totusi sa mergeti si voi sa vizitati Vatra,sa vedeti cu ochii vostri frumusetile de acolo si sa va relaxati pe masura.
Dar pana cand le vedeti (o parte din ele desigur) in pozele de mai jos.

White Collar


Am ceva timp de cînd tot ascult piesa asta și e non stop pe replay. 


În postarea de astăzi vă prezint o ținută simplă.
Perfectă de purtat atît la birou cu o pereche de stilettos ,dar și zi de zi la liceu sau la Uni cu o pereche de balerini comozi,așa cum am facut eu.Sper să vă placă .

I remember when I lost my mind


Click play and listen !

Cîntecul de mai sus redă perfect starea mea de acum.Îl ascult de ceva timp și nu mă pot opri .
****
Cîteva minute în urmă am aflat ca oficial sunt studentă la Universitatea de Stat din R.Moldova la facultatea de drept.Sunt megaaaa fericită și aș vrea să împart această bucurie cu voi.

*******
Pentru postarea de astăzi am ales o ținută total neobișnuită pentru mine,dar a meritat de încercat.Mie una îmi place rezultatul final.Sper să vă placă și vouă.Vă pup cu drag !