Meet the designer : Veronica Murzacov


Meet the designer : Veronica Murzacov - fondatoarea brandului "ZACOV" 

O fata carismatica care te cucereste de indata,si e imposibil sa o treci cu vederea.
Zilele acestea ,urmarind noutatile pe facebook ,am aflat ca tanara si-a creat o mini colectie de articole vestimentare predestinate categoriei adolescentine . Mie personal mi-au placut foarte mult si de aceea am hotarat sa va fac cunostinta cu ea.
Am contactat-o si mi-a oferit un interviu exclusiv pentru cititorii blogului meu.

1. Recent ai lansat o mini colectie vestimentara,spune`mi te rog frumos ce te-a inspirat la crearea ei si ce reprezinta de fapt colectia data?


Designul vestimentar pentru mine , a fost mereu o pasiune aparte chiar de mica.Aceasta mini colectie a fost planuita de mult, si nu pot spune anume din ce m-am inspirat .Colectia urmareste si accentueaza principiile mele de baza : simplitatea si minimalismul . 


2. Urmarindu`te pe facebook ,am observat ca pe langa faptul ca detii propriul brand "Zacov" mai si practici modellingul. Spune`mi cum iti reuseste sa le imbini si ce iti aduce mai multa satisfactie : modellingul sau sa fii in calitate de designer?


Pot sa spun ca imi reuseste foarte usor sa combin aceste doua activitati.Imi plac ambele la nebunie si nu influenteaza nici una negativ asupra alteia.Satisfactie imi aduc ambele ,insa total diferita.Atunci cind esti model si faci poze pentru un proiect , esti mindra sa vezi rezultate bune,dar totusi cit de reusita n-ar fi poza mereu este loc pentru critica sau un mini detaliu pe care ai vrea sa-l schimbi. Iar ceea ce tine de design , este o biatitudine de emotii atunci cind oamenii se intereseaza de hainele pe care le creezi ,ideile tale si chiar si despre planurile de viitor ceea ce incadreaza micul brand "ZACOV" .


3. Atunci cand ai pregatit aceasta mini colectie ,ai tinut cont de tendinte sau pur si simplu ai lasat frau liber imaginatiei tale?

Desigur am tinut cont de tendinte, dar si de gama de culori specifica acestui sezon .Am incercat sa combin detaliile propuse cu trasaturile mele personale care imi sunt dragi,sper ca mi-a reusit.

4. Sa stii ca ai creat niste hainute deosebite , dar ai mizat mai mult pe categoria adolescentina sau vor fi si articole vestimentare pentru maturi ? 


Pentru moment si in continuare voi miza pe categoria adolescentina,din motiv caci o inteleg personal ca insumi fac parte din ea si stiu ce asteapta aceste persoane si ce ar purta  ,dar cu timpul cine stie poate voi crea si colectii pentru alte virste.


5. Cu ce ne vei bucura mai departe ? Ai de gand sa mai lansezi o colectie de articole vestimentare in timpul apropiat ? 

Desigur am multe idei pentru viitoarele colectii ,dar in timpul apropiat va voi bucura cu o colectie absolut neagra ,care se va abate un pic de la trasaturile obisnuite de noi pentru vara.


6. Tu ce parere ai despre stilul adolescentelor de la noi ? Ce sfaturi le-ai oferi tinerelor in calitate de designer?

Tinerii nostri sunt foarte diferiti . Persoanele care ma inconjoara sunt stilate si au idei personale de look ,dar stiu si cum de evitat detaliile extravagante. Insa unele fete pe care le intilnesc in strada sau in alte circumstante ,ar fi bine sa opteze pentru tinute cat mai putin colorate fiindca, se fac doar 2 excesuri : sau sunt in exces de colorate ,sau prea sumbre . Ar fi foarte frumos sa avem un Chisinau plin de fete frumoase nu doar fizic ,dar si vestimentar stilate.


7. Ai un motto care te defineste si iti pune in valoare personalitatea?


N-am un motto ce ma defineste personal ,dar fraza mea cea mai iubita este “Si asta va trece”. In nenumarate cazuri ,aceste cuvinte mi-au fost ca piloni pentru tot ce urmeaza greu de trecut.

8. Si per final , ce purtam primavara-vara anului 2015 ?

Purtam multe salopete ,deoarece ramin a fi trendul verei.Fustele maxi din fericire au iesit din moda , insa fustele anilor ’70 sunt cele mai bine venite . Iti multumesc Veronica pentru timpul acordat . Personal iti urez cat mai mult succes in ceea ce faci , iar cel mai important este sa nu te dai batuta ! 
Cu drag, Vlada Cotorobai.

Sursa foto : din arhiva personala de pe facebook.

3 comments:

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*