Despre Moda autohtona


Ma bucura faptul ca pe zi ce trece moda autohtona este intr`o permanenta dezvoltare si schimbare. Si asta o spun cu certitudine dupa ce am fost prezenta la un Fashion Show organizat de curand ( 12 septembrie 2015 ).  Participand ca blogger oficial al evenimentului (pentru a treia oara) a fost o onoare pentru mine. Iar acum, as vrea sa va vorbesc despre moda autohtona din punctul meu de vedere ( sper sa nu va suparati pe mine, dar voi fi destul de directa ). 


In primul rand locatia a fost faina ( BMW - AutoSpace) : spatioasa, luminoasa, originala, dar nu mi-a placut sunetul redat din difuzoare, era tare prost. Mi-a placut faptul ca defilau modele profesionale, iar dupa cum am inteles in Moldova e foarte greu sa gasesti modele care cu adevarat isi stiu meseria ( in jur de 60 de modele au defilat ) . Iar la partea de styling nu am comentarii : se observa clar ca e mana unui profesionist care are gust si stie cu adevarat ce semnifica " Fashion" ,de el s-a ocupat Doina Popov - fondatoarea revistei online Fashion Guide ( Doina, ai toate aplauzele mele, esti bravo!)
Ce tine de colectii : designerii au inceput sa se modernizeze si sa creeze articole vestimentare mai stilate. Printre brandurile autohtone care mi-au placut se enumera : Sekana , Georgette & Felicia, Ludmila Storojuc, Brio Exclusive, Nikita Rinadi ( a fost ciresica de pe tort, pozele de mai jos vorbesc de la sine) , EHO (mereu la inaltime) si Raquette ( o colectie deosebita de rochii de mireasa) .

Vitalie Burlacu - mi-a placut styling`ul 

Georgette & Felicia

Sekana & Ponti  

Ludmila Storojuc

Brio Exclusive

  EHO 

Nikita Rinadi

Raquette


La eveniment au fost o multime de oameni stilati si frumosi, iar atmosfera serii a fost foarte placuta.
Chiar daca timpul de afara nu a tinut cu noi ( am avut un timp ploios si urat de tot ), eu oricum am mers cu buna dispozitie.
Sper ca va placut postarea de astazi, va pup pana data viitoare.
Cu drag, Vlada. 


No comments:

Post a Comment

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*