Beauty tips : Shine bright with AvonE început de săptămână, e luni, și e foarte greu să îmi deschid ochii obisnuiți de somnul din weekend. Dar am făcut un efort și m-am dat jos din pat ca să îmi pregătesc cafeaua. Am pornit playlistul meu preferat de pe youtube și am pășit spre dormitor să îmi pregătesc ținuta de universitate.
Ceasul îmi arată că mai am la dispoziție jumate de oră pentru a fi totalmente pregătită de ieșire, așa că ar trebui să mă grăbesc.
Știu precis că toate ne dorim să arătăm impecabil oriunde nu am fi ,și să nu irosim mult timp pe asta, nu-i așa? 
Vreți un secret?  Recent Avon a lansat o nouă gamă de produse cosmetice- Luxe, care te face să strălucești la propriu atît ziua cît și noaptea. (testat personal)
Pentru început vreau să vă spun despre aceste 3 produse pe care le-am încercat și sunt foarte mulțumită de ele, încât au devenit produsele mele de bază pe care le folosesc practic zi de zi.
Să începem cu produsul de bază fondl de ten : este foarte consistent, se aplica usor pe suprafata fetei, nu este deloc gros iar mirosul.....mirosul e foarte placut. 


Al doilea produs pe care il recomand cu mare drag, este rimelul magic. De ce e magic? Pentru ca pe langa faptul ca imi accentueaza privirea mai are si rolul de a-mi intari genele.
Si sa nu uit de ultimul accesoriu important in tot procesul machiajului - rujul. Este cremos si placut, este shiny si se mentine mult timp pe buze.Eu am ales cea mai intunecata culoare dar pe buze arata mai deschis.In orice caz sunt foarte multumita de el, mereu il am la indemana.


În doar 15 minute am obținut un machiaj de nota zece, iar eu sunt o femeie satisfăcută și mai mult decât mulțumită.
Le recomand tuturor cititoarelor mele cu încredere deplină.
Acum e timpul să plec, iar eu abia aștept sa aflu voi ce părere aveți despre aceste produse .

Mă găsiți pe :


2 comments:

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*