Primul si Noul Magazin OLDCOM


Ieri am fost invitata la deschiderea primului (dar nu unicul) magazin OLDCOM din Chisinau ( il gasiti pe strada Armeana 46 ,vizavi de Viorica Cosmetic's ) . Oameni frumosi, atmosfera placuta , un fourchette delicios si multa incaltaminte made in Moldova.Ce poate fi mai important intr`o seara de luni decat un event ca asta?


     Compania OLDCOM este o fabrică de producere a încălțămintei autohtonă. Din anul 1994, OLDCOM este unul dintre lideri pe piața Republicii Moldova și al țărilor vecine în sfera producției încălțămintei.  Gama vastă conține modele absolut practice, realizate la cel mai înalt nivel, stil și la un preț rezonabil. Odata cu deschiderea noului magazin,a fost lansata si noua colectie de vara in stil Etno -pentru sezon estival. Sunt si vesti bune ,Oldcom in cateva saptamani vor lansa si o colectie pentru copii ,asa ca mamicile pot fara griji sa-i achizitioneze copilului incaltaminte made in Moldova. Oldcom ne-au promis comoditate in primul rand , si calitate pentru toti clientii care vor alege produsele lor.
Ceea ce tine de preturi, credeti-ma ca sunt accesibile pentru toti .
In magazin gasiti o gama larga de ciubote de cauciuc si de silicon ,espadrile colorate , si adidasi comozi. 

La final , echipa Oldcom ne-au bucurat cu un cadou ,acesta fiind la alegerea noastra ,eu alegandu`mi o pereche de espadrile.
Pentru mai multe detalii,sau intrebari ,aveti acces liber la pagina oficiala OLDCOM.
 Feel free to ask !