Despre Moda autohtona


Ma bucura faptul ca pe zi ce trece moda autohtona este intr`o permanenta dezvoltare si schimbare. Si asta o spun cu certitudine dupa ce am fost prezenta la un Fashion Show organizat de curand ( 12 septembrie 2015 ).  Participand ca blogger oficial al evenimentului (pentru a treia oara) a fost o onoare pentru mine. Iar acum, as vrea sa va vorbesc despre moda autohtona din punctul meu de vedere ( sper sa nu va suparati pe mine, dar voi fi destul de directa ). 


In primul rand locatia a fost faina ( BMW - AutoSpace) : spatioasa, luminoasa, originala, dar nu mi-a placut sunetul redat din difuzoare, era tare prost. Mi-a placut faptul ca defilau modele profesionale, iar dupa cum am inteles in Moldova e foarte greu sa gasesti modele care cu adevarat isi stiu meseria ( in jur de 60 de modele au defilat ) . Iar la partea de styling nu am comentarii : se observa clar ca e mana unui profesionist care are gust si stie cu adevarat ce semnifica " Fashion" ,de el s-a ocupat Doina Popov - fondatoarea revistei online Fashion Guide ( Doina, ai toate aplauzele mele, esti bravo!)
Ce tine de colectii : designerii au inceput sa se modernizeze si sa creeze articole vestimentare mai stilate. Printre brandurile autohtone care mi-au placut se enumera : Sekana , Georgette & Felicia, Ludmila Storojuc, Brio Exclusive, Nikita Rinadi ( a fost ciresica de pe tort, pozele de mai jos vorbesc de la sine) , EHO (mereu la inaltime) si Raquette ( o colectie deosebita de rochii de mireasa) .

Vitalie Burlacu - mi-a placut styling`ul 

Georgette & Felicia

Sekana & Ponti  

Ludmila Storojuc

Brio Exclusive

  EHO 

Nikita Rinadi

Raquette


La eveniment au fost o multime de oameni stilati si frumosi, iar atmosfera serii a fost foarte placuta.
Chiar daca timpul de afara nu a tinut cu noi ( am avut un timp ploios si urat de tot ), eu oricum am mers cu buna dispozitie.
Sper ca va placut postarea de astazi, va pup pana data viitoare.
Cu drag, Vlada. 


Are you ready for a fashion night ?


Va salut pe toti cititorii mei dragi ! 
De mult timp nu am mai postat pe blog, chiar mi se facuse dor sa interactionez cu voi . Dar stiti ca inafara de blog ma gasiti si pe facebook AICI , sau pe instagram AICI

Toamna a venit si e timpul pentru noi senzatii. noi experiente si noi trairi.
Pentru mine toamna se promite a fi foarte interesanta si plina de evenimente frumoase.
Pentru inceput, vreau sa va impartasesc un eveniment super care se organizeaza curand in Chisinau.
O noapte dedicata modei autohtone, oamenilor frumosi si pasionati de moda.
In seara de 12 septembrie, la orele 19.30 in incinta Sediului Autospace SRL (str. Bucurei 18A) se va desfasura cel mai asteptat eveniment din toamna aceasta . 
Numeroase branduri autohtone "Din Inima" isi vor etala cele mai recente colectii de toamna/iarna.
(mai jos vedeti si lista participantilor).

Eu am marea onoare sa particip in calitate de blogger oficial (pentru a 3-a oara) si sa ajut la mediatizarea evenimentului. Te asteptam cu drag si pe tine sa vezi ce e un Fashion Show adevarat si sa sustinem impreuna moda autohtona. 
Pentru a procura un bilet apasa AICI .

Abia astept sa vina ziua de 12 septembrie, si cine stie poate ne vedem acolo? 
Va pup, pana data viitoare!