Beauty tips : Shine bright with AvonE început de săptămână, e luni, și e foarte greu să îmi deschid ochii obisnuiți de somnul din weekend. Dar am făcut un efort și m-am dat jos din pat ca să îmi pregătesc cafeaua. Am pornit playlistul meu preferat de pe youtube și am pășit spre dormitor să îmi pregătesc ținuta de universitate.
Ceasul îmi arată că mai am la dispoziție jumate de oră pentru a fi totalmente pregătită de ieșire, așa că ar trebui să mă grăbesc.
Știu precis că toate ne dorim să arătăm impecabil oriunde nu am fi ,și să nu irosim mult timp pe asta, nu-i așa? 
Vreți un secret?  Recent Avon a lansat o nouă gamă de produse cosmetice- Luxe, care te face să strălucești la propriu atît ziua cît și noaptea. (testat personal)
Pentru început vreau să vă spun despre aceste 3 produse pe care le-am încercat și sunt foarte mulțumită de ele, încât au devenit produsele mele de bază pe care le folosesc practic zi de zi.

Bohemique Girl


Astăzi, în sfarșit, am marea bucurie să vă împărtășesc o nouă colaborare frumoasă. 
Este vorba de un studio floristic "Bohemique" de la noi din Chișinău și de un băiat talentat  care meșterește fuste midi superbe ( Alex Ciobanu - îl găsiți pe facebook  ). În ajutor mi-a venit Artur Von Lupu ca să realizăm acest mic editorial,pe care îl aveam în cap de ceva timp.
Și știți ceva, eu cred că am obținut un rezultat mult mai bun decît ne așteptam de la bunul început.
Buchetul pe care îl prezint în poze este unul superb, și cu siguranță va bucura pe oricine care va primi în dar așa o minunăție.Trandafirii sunt proaspeți, ambalajul original și calitativ, iar deservirea unor astfel de buchete se face operativ. Așa că, dragii mei le găsiți pe facebook AICI. 
Așa cum trandafirii sunt albi ( preferații mei), am hotărat să merg pe o ținută black.
Eu tare sper să vă placă această postare, de aceea aștept feedback-ul vostru.
Vă pup, pînă data viitoare!

Grey Shades #LookPost


Press PLAY and Enjoy


Avem parte de o toamna frumoasa anul acesta. Nici prea rece si nici prea calda, exact cum ar trebui sa fie o toamna adevarata.Tot orasul este cuprins de o multitudine de culori tomnatice, iar auriul frunzelor reda o imagine desprinsa dintr`un basm. Iar daca aveti ocazia sa mergeti in afara orasului, veti admira peisajele superbe pana la ultima suflare, pur si simplu nu ai cum sa nu te indragostesti.
Revenind la postarea mea de astazi, este un Look Post - tinuta perfecta de toamna, purtata la universitate si foarte stylish. 
Pozele au fost realizate de preferatul meu fotograf - Artur Von Lupu 

Sper sa va placa,astept feedback`ul vostru ,va pup !