Beauty review : Avon Products


Dacă mă întrebai doi ani în urmă despre rujuri, reacția mea era 0 . Pur și simplu nu îmi plăceau și credeam că sunt inutile, dar....... uite că a venit momentul și am început să le încerc pe toate. Avon este compania care mă asigură cu toate noutățile în materie de produse cosmetice și are grijă de frumusețea mea zilnică. Zilele trecute am testat un ruj mat - e WOW- ( îl găsești în broșura 2 din 21 ianuarie ) - și o mascara nouă - BIG & MULTIPLIED - (îl găsești în broșura 4) . 
M-am îndrăgostit pe deplin de nuanța naturală a rujului și de textura acestuia. E fin, îți lasă senzația unei creme rafinate și se menține fresh pe timp îndelungat. A devenit rujul meu preferat și nu va lipsi din trusa mea de frumusețe.
Ceea ce ține de mascara îmi oferă un volum extra genelor și decade automat necesitatea de a apela la o procedură de alungire artificală a genelor. Cui oare nu-i plac gene naturale și accentuate ? 


Pozele de mai jos demonstrează faptul că, folosind produsele Avon obțineți un machiaj simplu de efectuat, natural și rafinat zi de zi.

Sunt convinsă că ve-ți aprecia aceste produse cum le-am apreciat și eu la rîndul meu, și ve-ți opta pentru gama produselor Avon în trusa voastră de machiaj.
Pînă data viitoare, v-am pupat! 

6 comments:

 1. Replies
  1. A devenit preferatul meu lipstick , si il folosesc practic zi de zi !

   Delete
 2. ok, am nevoie de nuanta rujului, acum:).
  merci!

  ReplyDelete
 3. thanks! am mai cautat review-uri pt perfectly nude, dar toata lumea era speriata de cat de deschisa e nuanta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. cu mare drag!
   Apropo e o nuanta perfecta in cazul cand vrei sa faci ombre lips. Eu am incercat si tare mi-a placut rezultatul.

   Delete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*