Beauty tips : Epilare cu laser dioda Prima postare din anul 2016 o dedic frumuseții. Toate femeile doresc să aibă un aspect frumos și îngrijit în orice situație din viață. 
Aici ne vine în ajutor Doctor Lica, care ne propune o gamă largă de proceduri de frumusețe cum ar fi : schimbare de look, machiaj, manichiură, proceduri faciale și multe altele. De data aceasta, Salonul de frumusețe Doctor Lica ne uimește prin lansarea unei noi inovații de epilare cu laser dioda.


În data de 1 februarie, începînd cu ora 10.00 pînă la ora 19.00 poți să testezi noua inovație și să te convingi că epilarea cu laser dioda nu prezintă un risc sănătății tale, ba chiar aduce numai beneficii.


La dispoziția clienților va sta aparatul de ultimă generație și anume Laserul Dioda - rezultatul unei tehnologii avansate.Este primul dispozitiv din lume care realizează 4HZ de putere maximă. Este un dispozitiv fără concurență, unic si exclusiv care ne oferă rezultate sigure și maxime.Odată ce ai pus mîna pe telefon și te-ai programat să știi că beneficiezi de un bonus : vei avea parte de o consultație gratuită a dermatologului profesional care te va deservi ( acesta îți va analiza minuțios zona problematică și va stabili de cîte proceduri vei avea nevoie pentru un rezultat final complet ) + prima procedură GRATUITĂ de epilare zona mustață. Sună bine nu-i așa? 


Ce mai aștepți?  Sună la nr. 022-235 325 sau +373 76798877 și programează-te pînă nu e tîrziu. Intrarea este liberă pentru toate doritoarele, iar salonul îl găsești pe strada Ștefan cel Mare 184  
Vă pup pînă data viitoare ! 
No comments:

Post a Comment

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*