Dinner with my bloggersE zi de lucru, e seara, iar noi cu fetele am decis sa ne petrecem timpul impreuna intr-un local super dragut si intr-o atmosfera relaxanta. Alegerea unui local in Chisinau e cam dificila, cel putin pentru mine, deoarece nu se prea gasesc localuri faine, linistite, care sa hraneasca bine, sa aiba un playlist de muzica pe merite, deservirea sa fie la nivel, etc. Localuri care sa aiba acel ceva special ca tu sa mai doresti sa vii de nenumarate ori. Si stiti ceva? Am gasit recent restaurantul Bastion care m-a cucerit pe loc ! 
Mi-a placut la nebunie faptul ca preturile sunt destul de accesibile pentru un statut de restaurant, muzica care canta pe fundal in timp ce savurezi bucatele delicioase se contopeste ideal, iar toate grijile dispar momentan, pur si simplu uiti de ele ca prin magie. 


Asa ca noi, cele 7 bloggerite, am fost furate pe cateva ore si ne-am relaxat pe cinste fara ca sa fim deranjate ce ceva sau cineva. Am barfit, am pus tara la cale, ne-am facut numeroase planuri, am zambit ore intregi, ce ne mai trebuie?
Sunt foarte norocoasa sa am alaturi oameni de la care am ce invata si chiar daca eu sunt cea mai mica dintre toate, asta nu e un obstacol pentru prietenia noastra.
Va pup, pana data viitoare!

No comments:

Post a Comment

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*