Moldova Fashion Days #dininima -1st day


HIT PLAY


S-au finisat cele doua zile de Fashion, acum pot respira liniștită și să mă bucur de 8 martie.
Pentru început aș vrea să felicit toate femeile care citesc aceasta, pentru că astăzi e ziua voastră dragele mele. Astăzi meritați să fiți răsfățate din plin de către iubiții voștri, iar eu vă doresc să fiți cît mai frumoase , cît mai fericite , cît mai pozitive... să zîmbiți mereu pentru că sunteți femei unice și pline de farmec. 

Revenind la postarea de astăzi, aș vrea să fac un mic rezumat din ce s-a petrecut la Moldova Fashion Days în prima zi ( urmează și despre a doua zi în curând). 
A fost frumos și mai organizat anul acesta, însă designerii în prima zi nu prea m-au cucerit cu colecțiile sale . Mi-au plăcut Sekana, Georgette,si O'Blanc, acestea chiar au fost drăguțe și mai mult în gustul meu. Am avut parte de un show din partea celor de la Black & White , ne-a cîntat Eva Timuș care este o fetiță foarte talentată, am făcut multe poze și am admirat moda autohtonă. 
Ce ține de ținuta mea - eu am purtat o rochie superbă semnată Georgette - brand autohton, și o puteți achiziționa la showroom-ul lor ( str. Stefan cel Mare 83 / str. Alba Iulia 75/N, CC Zorile, et. 2/CC Jumbo, et 3 butic 365).

Georgette 

O'Blanc  Sekana

Pe final, aș vrea să aduc mulțumiri echipei "Din Inimă" pentru invitațiile la eveniment, mulțumesc enorm de mult brandului Georgette pentru ținută, mulțumesc Orange pentru că am avut posibilitatea să navighez rapid pe rețele de socializare și am avut ocazia să țin la curent cititorii mei cu cele mai fresh noutăți , și desigur un mare mulțumesc lui Alex Morgoci pentru pozele făcute ! 

Vă pup pînă data viitoare !

2 comments:

  1. O"Blanc have amazing collection!
    Love your hairstyle!


    http://vladabush.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*