Spring Wishlist

Primăvara în calendar dar eu nu știu ce să mai port ! Zilele trecute am făcut ordine în dulap și mi-am ascuns toate puloverele mari și cozy în cel mai îndepărtat loc posibil. Nu îmi place frigul și nici îmi place să port o mulțime de haine concomitent. Urăsc ! Ideea e că după ce am răscolit toata garderoba mi-am dat seama că nu am nici o pată de culoare, totul e negru ! Am fost atît de obsedată de culoaera neagră că mereu ajungeam să cumpăr piese vestimentare numai de culoarea dată !  How crazy I am? Și acum că a venit primăvara am dorința de a purta ceva viu și colorat, în nuanțe pastelate și în nuanțe țipătoare. De aceea, aseară am răscolit în lung și larg renumitul website SheIn pentru a căuta ceva pe placul meu, dar am văzut atîtea chestii interesante că era imposibil să nu ți le dorești pe toate. 
Am hotărît să fac un Spring Wishlist, dacă tot ne dorim hăinuțe faine și la prețuri accesibile.

Vreau foarte mult o rochiță casual pe care să o port zi de zi, pe aceasta am găsit-o la un preț de 17$. Mai multe poze puteți vedea AICI  ( plus este disponibilă în mai multe culori) Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de cămașa ACEASTA și e la un preț de 18 $. How cool is that?


Am făcut o pasiune pentru cămăși și practic le colecționez pe toate. Mi-a plăcut foarte mult designul iar printul deosebit al acesteia îi conferă originalitatea garantată. La sigur că nu o să mai vezi așa tip de cămașă la cineva.
O poți comanda de AICI 


Mi-am găsit rochia roșie perfectă și sunt atît de fericită iar dacă îți mai zic și prețul acesteia, cu siguranță că vei fi șocată . Costă doar 17 $ ! 


Și cum să lipsească o rochie sexy din garderoba noastră? 
E perfectă pentru o cină cu prietenul tău, e perfectă pentru un party în club iar dacă știi cum să o accesorizezi corect o poți folosi drept ținută zi de zi. 
AICI poți vedea prețul și mai multe poze detaliate.

Mai multe articole vestimentare, accesorii și încălțăminte faină o poți găsi direct la ei pe website. 
Eu vă doresc un shopping plăcut de primăvară și tare aș mai vrea să stiu ce părere aveți voi despre acest sait și ce vă place ?
Vă pup pînă data viitoare !1 comment:

  1. Minunat, pur si simplu minunat. Ai stil si asta se vede de la mare departare, ai imaginatie si foarte multa creativitate, exact ca o diva. Succese. :*

    ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*