we love #oldcom storeAscult non stop piesa de mai sus și mă gîndesc la seara de marți. 
Eram foarte obosită după jumate de zi petrecută la universitate,( mă și văd deja cum ardeam de nerăbdare să ies de la ultima pereche și să o apuc spre oraș) dar tare vroiam să ajung la noul magazin OLDCOM situat în raionul Rîșcani - bulevardul Moscovei 1/3. 
Odată ajunsă am și început să probez totul - totul e așa de drăguț , colorat , bine aranjat , de o plăcere să intri într-un magazin ca acesta. Vînzătorii sunt foarte amabili, te ajută să îți alegi mărimea potrivită și te mai ține la curent cu noi informații despre produse.
Evident NOI - cele 7 bloggerițe nu am putut lipsi de la event ! 


Ne așteptăm la zile ploioase așa că am decis să îmi i-au o pereche de cizme de ploaie. Tare mi-au plăcut acestea negre cu talpa roșie ( dar le găsiți în mai multe culori disponibile la magazin) .


Cizme - bifat! Îmi mai trebuie o pereche de ghete comode pentru plimbări lungi la aer liber. Le-am găsit pe acestea albastre care sunt un model unisex ( la fel disponibili în mai multe culori). Cred că se vor potrivi ideal cu o pereche de blugi boyfriend ! 


Noi am avut o seară frumoasă datorită organizatorilor de la OLDCOM și țin să le mulțumesc pentru asta. O să revin de nenumărate ori la voi în magazin pentru că știu că găsesc comoditate și prețuri accesibile, găsesc căldură atunci cînd mă primiți la voi și mai găsesc oameni ambițioși și bravo, care doresc să coloreze micul nostru Chișinău.

Vă pup pînă data viitoare!

No comments:

Post a Comment

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*