makes me feel like a ....
Eu cred că piesa de mai jos se potrivește perfect cu pozele pe care vreau să vi le arăt astăzi.Așa că PRESS PLAY


Nu, nu vreau, și nici nu pot să mă compar cu fetișcana din video-ul de mai sus. În caz că l-ați urmărit, ați văzut că e foarte sexy și evident îți captează atenția, iar imaginația începe să-ți joace feste.
Eu în postarea de astăzi am încercat cît de puțin să redau conceptul de "tipă sexy" în imaginația mea. Sexy nu înseamnă rochii mini și tocuri amețitoare, make up exagerat și gene false, sexy nu înseamnă să îți dezgolești picioarele sau bustul... ( și mai sunt exemple, dar ăstea mi-au venit la moment în cap)
Sexy e atitudine potrivită pe măsură , sexy e o femeie deșteaptă, sexy poate fi femeia care este îmbrăcată simplu dar cu gust, sexy e femeia care e sigură pe sine și sigură de acțiunile comise. Femeia sexy poți fi chiar tu, fugi pînă la cea mai apropiată oglindă și uite în ea, vei vedea femeia sexy din tine. 

Și totuși care e motivul pozelor mele din postarea de astăzi ? Trendul off shoulder m-a marcat și pe mine să știți, mi se pare o piesă vestimentară tare sexy care poate fi purtată atît cu pantaloni cît și cu șorți sau fustițe vaporoase.Important să nu exagerezi prea tare, riști să afișezi multă piele dezgolită ceea ce nu e prea frumos, din punctul meu de vedere. Umerii dezgoliți la o femeie e cea mai sexy parte a corpului, iar eu am încercat să vă demonstrez aceasta prin pozele de mai jos. Sper să vă placă.

1 comment:

  1. So chic and stylish! pretty!

    http://chicglamstyle.com

    ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*