Spring over my dress


E dimineață, deschid ochii ușor și observ că e ora 8:38 - din nou mă trezesc prea devreme. Soarele îmi zîmbește frumos prin geam, iar eu caut forțe ca să mă scol din pat să merg spre bucătărie ca să îmi pregătesc cafeaua de dimineață. Afară e un timp superb, deschid ușa casei și o las așa, pentru că tare îmi mai place mirosul primăverii. Ahhh, ce anotimp frumos!

Frumoasă e și rochia mea pe care vreau să o vedeți și voi, în același timp vreau să cunoașteți  creatoarea ei . Este vorba despre talentata Rodica Buret care are mâini de aur și o mare pasiune pentru modă și haine. Are un mic atelier la ea acasă, și creează niște articole vestimentare tare faine, stilate și foarte calitative ( este nevoie să menționez faptul ca textilele sunt naturale? ) . Chiar vă invit să urmăriți activitatea ei pe Facebook și Instagram pentru că se merită !
Rochia pe care o vedeți în poze este una dintre creațiile sale, iar eu m-am îndrăgostit total de ea. E simplă dar are un print superb pe care este imposibil să îl treci cu vederea. E jucăușă, e stilată, e gingașă și feminină, e exact ce îi trebuie unei femei. Partea cea mai tare e că poate fi purtată atît cu o pereche de pantofi cu toc dar și cu o pereche de loaferi sau balerini, asta dacă vrei să te simți confortabil toată ziua.
În caz că v-am convins că trebuie să aveți așa o rochiță, nu ezitați să o contactați pe Rodica și ea vă execută în orice mărime doriți, iar ce ține de preț să știți că e la preț de 949 lei. Un lucru calitativ își merită prețul, și mai ales că e creat din dragoste și pasiune .
Vă pup pînă data viitoare !


7 comments:

 1. Este superba rochita, are un imprimeu deosebit si se vede ca este lucrata bine ;)

  http://butterfly9999.blogspot.ro/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Chiar este ! Iti mulțumesc de feedback , esti o drăguța !

   Delete
 2. What a pretty dress! Looking so cute! :)

  And those heels are perfect! :)

  YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

  ReplyDelete
 3. I LOVE THIS DRESS!!! Perfect for spring/summer season
  Ana T. from www.thedress-sense.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*