Spring Sale for you


Nu ştiu dacă v-am mai spus asta, dar eu ador să fac cumpărături online. Dacă prind şi nişte reduceri tare bunicele, desigur nu rezist tentaţiei şi coşul meu virtual explodează. Recent m-au contactat cei de la Romwe să le analizez puţin website-ul şi ce credeţi că am găsit acolo ? O mulţime de hăinuţe, pantofi şi accesorii drăgălaşe la preţuri de rămîi cu gura căscată. Iar dacă prinzi şi reducerile lor, la sigur ai ocazia să îţi reînnoieşti toată garderoba. A fost greu, dar totuşi am decis să vă fac un Spring Sale pe măsură, că tot e primăvară şi căutam multe rochiţe şi bluziţe lejere în care să ne simţim bine şi comod, în acelaşi timp să economisim şi să rămînem stilate. Credeţi că e imposibil ? Să ştiţi că nu e !
It's all about colorful dresses !
Rochiţa de mai jos are un print superb care cu siguranţă de scoate din tipare,şi o găsiţi AICI la un super preţ de 13 $.

Se încep petrecerile şi ieşirile în oraş cu prietenii , iar o rochie sexy nu poate lipsi din garderoba noastră. 
ACEASTA  cred că e perfectă pentru un party seara în club sau chiar la o cină cu iubitul tău , de ce nu? 
Cred că preţul ei o să vă  încînte mai tare ,e doar la 10 $ .


Iar ACEASTA e preferata mea. Eu m-am îndrăgostit de ea total, poate fi purtată atît ziua cu balerini mega feminini, cît şi seara cu o pereche de sandale minimaliste.

Cred că nu e cazul să mai repet că îmi plac la nebunie cămeşile, am găsit şi pentru voi trei modele diferite şi foarte drăgălaşe.
Nr.1 - LINK
Nr. 2 - LINK
Nr.3 - LINK 


Aşa cum sunt crazy după pantofii cu toc, am găsit o pereche tare drăguţi într-o culoare ţipătoare de un orange, şi la un preţ de 25 dolari.
Şi bineînţeles o pereche de sandale metalice de tip gladiator. Sunt pur şi simplu perfecte !Ce spuneţi ? Vă plac produsele ? Curînd voi afla şi detaliile referitor la termenul de livrare aşa că staţi pe fază să aflaţi şi voi. Între timp, eu plec să efectuez o comandă şi sunt mega entuziasmată.
Vă pup pînă data viitoare !

12 comments:

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*