Summer wishlist


În sfîrşit a venit vremea bună pe meleagurile noastre, iar dorinţa de a lăsa picioarele în văzul soarelui şi de a simţi bătaia vîntului pe pielea noastră e din ce în ce mai mare. Şi anume mă refer la renunţarea colanţilor pentru totdeauna, eu una nu îi suport să îi port nici iarna şi nici primăvara, dar sunt nevoită cînd merge vorba de rochiţe.Dar acum, că a venit vara putem să lăsăm pielea să respire fără griji.
Eu una simt că nu sunt totalmente pregătită de vară, cît de multe cumpărături nu aş face în materie de vestimentaţie, mereu simt că parcă ceva nu îmi ajunge. Veşnica problemă a fetelor, nu-i aşa ? Mereu nu ne ajung haine, tot mai vrem şi mai vrem, iar cînd ajungem dimineaţa în faţa dulapului, nu mai ştim cu ce să ne îmbrăcăm.
Am decis că vara aceasta voi încerca să renunţ puţin la culoarea neagră şi voi opta pentru rochiţe mega comode şi în culori deschise.
Eu am selectat nişte rochiţe drăguţe la preţuri foarte accesibile care poate vă sunt pe plac şi vouă, iar dacă doriţi să le comandaţi vă las şi link direct.


Dress 1 - Here
Dress 2 - Here
Dress 3 - Here
Dess 4 - Here

Iar dacă sunteţi amatoare de rochiţe cu floral print v-am ales 3 opţiuni frumoase


Dress 1 - HERE
Dress 2 - HERE
Dress 3 - HERE

Eu sunt tare curioasă să aflu ce părere aveți de website-ul Romwe și de piesele vestimentare pe care le au expuse la ei. Eu una sunt mulțumită pentru că găsesc articole originale, prețurile sunt rezonabile, și nu e nevoie să investesc mulți bani în haine și pantofi pe care știu că le voi purta de maxim 2 ori.
Vă pup pînă data viitoare!

2 comments:

  1. Nice wishlist, love the first striped dress xoxo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Beautiful wishlist! love the dresses!

    http://chicglamstyle.com

    ReplyDelete

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*