Sexy Shadow


Probabil va tentează titlul postării, dar sa știți ca nu voi vorbi despre ceva provocator ci anume despre un hotel enigma care m-a lasat placut satisfacută.- merge vorba de hotelul de patru stele "Shadow".
Odata ajunsă la locație, am atras atenția la designul riguros care iti da o senzatie de mister, vrei sa cunoști totusi ce se ascunde dupa pereții negri ai hotelului. Inițial credeam ca atmosfera de dinăuntru e in concordanța cu ceea ce văzusem afara, dar m-am inselat. Pășind pragul ușii am fost învăluită de o stare de liniște, o stare intimă care se menține in fiecare colțisor al hotelului. Pentru un moment am fost învăluită de aerul vintage transpus prin detalii de design . Ne-am dat o întâlnire cu fetele la restaurantul hotelului pentru a savura o ceașca de cafea si pentru a sta la taclale asa cum numai noi o facem - in stil bloggeresc. Am avut marele noroc sa o întâlnim pe Cristina care ne-a povestit câte ceva despre hotel, si mi-a potolit curiozitatea făcându-ne o mică excursie.

Ea ne-a relatat ca inițial hotelul a avut o alta denumire, acesta fiind adaptat la condiții mai simple si mai subtile. Dar cu timpul patronii au decis sa il refacă ca mai apoi sa il transforme într-un hotel umbra, de aici si denumirea de Shadow. A fost instalat un bazin spațios, curtea hotelului a fost amenajată frumos pentru a servi si ca locație de ceremonii sau evenimente, au refăcut designul hotelului care apropo este superb. La fel la hotel găsiți un restaurant cu o bucatarie delicioasa, un SPA unde poti sa te relaxezi o zi întreaga cu prietenii si un mini GYM in caz ca dorești sa te menții in forma in timpul vacantei. Mie cel mai tare mi-a placut sauna in stil grecesc, cred ca va fi locația perfecta pentru a-mi organiza ziua de naștere, mai ales ca e iarna, si poate găzdui in jur la 20 de persoane. Ce ține de prețuri să știți că sunt pământești și pe măsură. Eu consider că se merită, iar voi știți - niciodată nu aș recomanda ceva ce nu mi-a placut sau nu m-a satisfăcut. Hotelul e micuț dar tare cozy, iar eu am rămas cu o stare de bine după ce l-am explorat în lung și larg. 
În caz ca aveti nevoie de mai multe detalii referitor la cazare sau a altor servicii, feel free sa intrați pe saitul oficial www.shadow.md si sa îi apelați ! Veți rămâne satisfăcut, va asigur ! 


Ce ţine de ţinuta mea, am optat pentru un look tomnatic - simplu şi comod în culori închise. După cum ştiţi ador culoarea neagră şi nu ezit să o port mai mereu, dar totuşi am decis să îi aduc puţină culoare şi anume am ales maleta khaki. Probabil aţi observat că maletele pe gît şi scurtele de tip bomber sunt piesele cheie ale acestui sezon, iar purtîndu-le în unison fac o combinaţie perfectă şi stilată. 
Scurtele de tip bomber le puteţi găsi într-o gamă largă de culori, de texturi, cu printuri sau fară, deja depinde de gustul fiecăruia în parte. Eu am ales să port o geacă cu aplicaţii florale brodate şi pot să vă zic că sunt foarte mulţumită de ea. A atras multe priviri pe stradă iar dacă m-aţi tot întrebat de unde am achiziţionat-o, vă las link direct mai jos.

Zaful Bomber Jacket / H&M khaki blouse / Zaful BAG / Bershka jeans / Zara sneakers


No comments:

Post a Comment

Thank`s for stopping by and for your comments,I love them all! I`ll promise to visit you as soon as I can =*