Photo diary from Dubai


HIT PLAY


A trecut ceva timp de cînd m-am reîntors din Dubai, de fapt am călătorit de 2 ori in aceeași lună deci vă dați seama ce fericită am fost! 
Aș vrea puțin să vă povestesc despre călătoria mea și să vă las niște poze, care sper să vă placă și să vă trezească dorința de a rezerva biletele spre noua voastră vacanță. 
Pentru prima dată în viața mea de adult am călătorit singură. Am avut mari emoții dacă sincer, nu știam la ce să mă aștept, cum va fi zborul, cum mă voi descurca de una singură, etc...Dar a fost ok, pînă am ajuns în Istanbul și am aflat că avionul meu următor a zburat fără mine. Pentru un moment am intrat în panică, dar m-am descurcat eu și in final am ajuns în DUBAI. 


Ajunsă în Dubai ce am făcut din prima? Nimic altceva decît să trag un pui de somn căci eram foarte obosită, dar s-a meritat să zbor noaptea pentru că am avut o priveliște superbă. 
A doua zi a început călătoria mea, ardeam de nerăbdare să văd și să cunosc totul. Bine că aveam la mine power bank-ul că de altfel rămîneam fără baterie și nu mai puteam să fac poze. Era ireal să nu faci poze, totul în jur era atît de frumos, atît de sclipitor , atît de curat , totul era perfect - vedeți și voi pozele, o să vă placă la sigur.


Am vizitat numeroase locuri superbe, am gustat din bucătăria indiană care apropo nu mi-a plăcut deloc, în schimb cea asiană mi-a fost pe plac, am făcut mult shopping , am mers la Burj Khalifa pentru a vedea toată splendoarea orașului, am făcut plajă puțin , am mâncat cea mai tare pizza ever la Pizza Hut Jumeirah, am prins un apus superb la Anantara - The Palm Dubai resort , am făcut o raită cu iahtul la Dubai Marina, și lista continuă. 
Am avut o vacanță pe cinste la care puteam numai să visez, dar visele devin realitate numai dacă crezi în ele. 
Păcat că nu am văzut deșertul, dar cine știe poate data viitoare? Sper....


P.S toate pozele îmi aparțin și sunt efectuate cu Iphone-ul .
   More photos find on my instagram profile !Dinner with my bloggersE zi de lucru, e seara, iar noi cu fetele am decis sa ne petrecem timpul impreuna intr-un local super dragut si intr-o atmosfera relaxanta. Alegerea unui local in Chisinau e cam dificila, cel putin pentru mine, deoarece nu se prea gasesc localuri faine, linistite, care sa hraneasca bine, sa aiba un playlist de muzica pe merite, deservirea sa fie la nivel, etc. Localuri care sa aiba acel ceva special ca tu sa mai doresti sa vii de nenumarate ori. Si stiti ceva? Am gasit recent restaurantul Bastion care m-a cucerit pe loc ! 
Mi-a placut la nebunie faptul ca preturile sunt destul de accesibile pentru un statut de restaurant, muzica care canta pe fundal in timp ce savurezi bucatele delicioase se contopeste ideal, iar toate grijile dispar momentan, pur si simplu uiti de ele ca prin magie. 


Asa ca noi, cele 7 bloggerite, am fost furate pe cateva ore si ne-am relaxat pe cinste fara ca sa fim deranjate ce ceva sau cineva. Am barfit, am pus tara la cale, ne-am facut numeroase planuri, am zambit ore intregi, ce ne mai trebuie?
Sunt foarte norocoasa sa am alaturi oameni de la care am ce invata si chiar daca eu sunt cea mai mica dintre toate, asta nu e un obstacol pentru prietenia noastra.
Va pup, pana data viitoare!

Dubai Trip


Tare aș vrea să încep să scriu mai multe detalii despre călătoria mea în Dubai, dar la moment sunt mega obosită și am nevoie de un somn bun. Dar promit să revin curînd cu mai multe poze și o să vă povestesc despre tot!
Pînă atunci, vă las poze făcute în ultima zi cu noua mea jucărie - Canon.
Nu mă criticați dur, sunt la început de drum .
Vă pup pînă data viitoare!