Spring Wishlist

Primăvara în calendar dar eu nu știu ce să mai port ! Zilele trecute am făcut ordine în dulap și mi-am ascuns toate puloverele mari și cozy în cel mai îndepărtat loc posibil. Nu îmi place frigul și nici îmi place să port o mulțime de haine concomitent. Urăsc ! Ideea e că după ce am răscolit toata garderoba mi-am dat seama că nu am nici o pată de culoare, totul e negru ! Am fost atît de obsedată de culoaera neagră că mereu ajungeam să cumpăr piese vestimentare numai de culoarea dată !  How crazy I am? Și acum că a venit primăvara am dorința de a purta ceva viu și colorat, în nuanțe pastelate și în nuanțe țipătoare. De aceea, aseară am răscolit în lung și larg renumitul website SheIn pentru a căuta ceva pe placul meu, dar am văzut atîtea chestii interesante că era imposibil să nu ți le dorești pe toate. 
Am hotărît să fac un Spring Wishlist, dacă tot ne dorim hăinuțe faine și la prețuri accesibile.

Vreau foarte mult o rochiță casual pe care să o port zi de zi, pe aceasta am găsit-o la un preț de 17$. Mai multe poze puteți vedea AICI  ( plus este disponibilă în mai multe culori) 

"Mall of fame" editia a doua


Multă lume și frumoasă s-a adunat la un loc săptămîna mai-trecută, în data de 12 martie, la un eveniment marca Shopping Malldova. Să fiu mai exactă, "Mall of fame" la cea dea doua ediție, în cadrul căruia s-au prezentat ținute perfecte pentru joburile moderne, poșetele cu personalitate, s-a discutat intensiv conceptul "Dress for succes" și desigur s-au propus sugestii pentru shoppingul calitativ.

A modern princess...


Întotdeauna mi-am dorit să fiu o prințesă, să port cele mai frumoase și vaporoase rochii, să am cea mai superbă tiara existentă vreodată, să încalț cele mai exclusive branduri și să țopăi fericită prin castel, să am o colecție deosebit de mare de bijuterii vintage, să fiu tratată cu respect și noblețe, și să eman admirație necontenită. Acesta fiind tabloul viselor mele, și cel mai des văzut prin filme de epocă. Săptămîna trecută am avut o ocazie deosebită, și anume de a mă simți prințesă pe câteva ore. 
I-am zis lui Artur ce am în plan și el a fost de-acord cu ideea respectivă, a zis : " de ce nu, hai să te facem o prințesă ! " 

Casual in leather #lookpost

O ținută numai bună de purtat în zile reci de martie. Atunci cînd iarna nu e totalmente decisă să ne părăsească meleagurile, iar primăvară se luptă pentru a intra în rolul său deplin. 
I'm wearing : SheInside sweater, New Look coat , Zara leather pants , Aldo bag and Bershka boots.

Moldova Fashion Days #dininima - second day


Această postare stă în folder-ul "Unpublished" de ceva timp și tot nu puteam să o scot la capăt . În sfîrșit a venit vremea să o public și să vă zic impresiile despre a doua zi de Fashion Days.
Locația a fost aceeași, colecții diferite, oameni cunoscuți alții mai puțin , ținute care mai de care : elegant, casual , sporty..... și totul la un Fashion Show.

Moldova Fashion Days #dininima -1st day


HIT PLAY


S-au finisat cele doua zile de Fashion, acum pot respira liniștită și să mă bucur de 8 martie.
Pentru început aș vrea să felicit toate femeile care citesc aceasta, pentru că astăzi e ziua voastră dragele mele. Astăzi meritați să fiți răsfățate din plin de către iubiții voștri, iar eu vă doresc să fiți cît mai frumoase , cît mai fericite , cît mai pozitive... să zîmbiți mereu pentru că sunteți femei unice și pline de farmec. 

we love #oldcom storeAscult non stop piesa de mai sus și mă gîndesc la seara de marți. 
Eram foarte obosită după jumate de zi petrecută la universitate,( mă și văd deja cum ardeam de nerăbdare să ies de la ultima pereche și să o apuc spre oraș) dar tare vroiam să ajung la noul magazin OLDCOM situat în raionul Rîșcani - bulevardul Moscovei 1/3. 
Odată ajunsă am și început să probez totul - totul e așa de drăguț , colorat , bine aranjat , de o plăcere să intri într-un magazin ca acesta. Vînzătorii sunt foarte amabili, te ajută să îți alegi mărimea potrivită și te mai ține la curent cu noi informații despre produse.
Evident NOI - cele 7 bloggerițe nu am putut lipsi de la event ! 


Ne așteptăm la zile ploioase așa că am decis să îmi i-au o pereche de cizme de ploaie. Tare mi-au plăcut acestea negre cu talpa roșie ( dar le găsiți în mai multe culori disponibile la magazin) .


Cizme - bifat! Îmi mai trebuie o pereche de ghete comode pentru plimbări lungi la aer liber. Le-am găsit pe acestea albastre care sunt un model unisex ( la fel disponibili în mai multe culori). Cred că se vor potrivi ideal cu o pereche de blugi boyfriend ! 


Noi am avut o seară frumoasă datorită organizatorilor de la OLDCOM și țin să le mulțumesc pentru asta. O să revin de nenumărate ori la voi în magazin pentru că știu că găsesc comoditate și prețuri accesibile, găsesc căldură atunci cînd mă primiți la voi și mai găsesc oameni ambițioși și bravo, care doresc să coloreze micul nostru Chișinău.

Vă pup pînă data viitoare!