Welcome to ...


Ai ajuns prea devreme la aeroport, mai ai o groază de timp de aștepat și plus la asta mai ești și înfometat ? Să știi că cafeneaua PLAI, care se află în incinta aeroportului la etajul doi, îți deschide larg ușile pentru un pofticios ca tine.

A brunette always needs A blonde


Această postare trebuia să fie publicată de mai demult, dar chiar nu știu de ce am lăsat-o baltă ceva timp. Probabil nu aveam inspirație să vă scriu ceva, probabil nu am cuvinte suficiente încît să vă descriu feeling-ul pe care l-am avut la această ședință foto.

Tweed Dress #lookpost


Unicul motiv pentru care m-aș trezi dimineața devreme e să aflu că curierul mă așteaptă la poartă. În rest, vă rog să nu mă deranjați pentru că vreau să visez frumos. 
Dar astăzi nu vreau să vă povestesc despre vise, ci vreau să vă prezint o nouă rochiță drăguță pe care am primit-o zilele trecute.

Avon Nutra Effects Review


Crezi că numai garderoba ta are nevoie de un refresh? 
Atunci te înșeli amarnic! E musai să știi, că trebuie să începi cu produsele de îngrijire ale tenului după care te apuci și de produsele de make up. Eu așa am făcut odată ce primăvara mi-a bătut în ușă și să știi că e cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp. Dacă mă întrebai cu vreo doi ani în urmă ce produse de îngrijire folosesc, răspunsul meu era nul - nimic nu folosesc. Toate prietenele mele erau nedumerite și șocate de faptul că nu aplic măcar o cremă de față. Pentru ce mie ele ? Dar odată cu vîrsta înțelegi că chiar ai nevoie de aceste produse.Și anume cînd observi că fața ta trece printr-o multitudine de schimbări precum : apariția acneii, puncte negre , față uscată, etc ...atunci nu mai ai scăpare.
Avon mi-a recomandat să folosesc produsele lor de îngrijire ale tenului, și anume cele din gama Nutra Effects E Balance. Nu știu cum să vă explic, dar ele tare m-au ajutat. Am început să fiu mai responsabilă și să ascult de fiecare sfat pe care l-am primit în parte, și zic că s-a meritat.

makes me feel like a ....
Eu cred că piesa de mai jos se potrivește perfect cu pozele pe care vreau să vi le arăt astăzi.Așa că PRESS PLAY


Nu, nu vreau, și nici nu pot să mă compar cu fetișcana din video-ul de mai sus. În caz că l-ați urmărit, ați văzut că e foarte sexy și evident îți captează atenția, iar imaginația începe să-ți joace feste.
Eu în postarea de astăzi am încercat cît de puțin să redau conceptul de "tipă sexy" în imaginația mea. Sexy nu înseamnă rochii mini și tocuri amețitoare, make up exagerat și gene false, sexy nu înseamnă să îți dezgolești picioarele sau bustul... ( și mai sunt exemple, dar ăstea mi-au venit la moment în cap)
Sexy e atitudine potrivită pe măsură , sexy e o femeie deșteaptă, sexy poate fi femeia care este îmbrăcată simplu dar cu gust, sexy e femeia care e sigură pe sine și sigură de acțiunile comise. Femeia sexy poți fi chiar tu, fugi pînă la cea mai apropiată oglindă și uite în ea, vei vedea femeia sexy din tine. 

Black Lace & Leather Dress #lookpost


Dress : HERE
Shoes : New Look
Clutch : H&M

Am primit această rochiță încă în decembrie, dar am așteptat momentul potrivit să vă arăt cît de frumoasă este. Îmi place enorm combinația de dantelă cu piele, mi se pare una foarte reușită. Rochița pe care o port în poze este foarte faină, eu am îndrăgit-o foarte mult încît a devenit una dintre preferatele mele. E cochetă, e stilată, e comodă și e black - te salvează în orice situație. Ai nevoie doar de o pereche de pantofi fabuloși , de un clutch și (poate) o pereche de cercei statement.
Now you are ready to shine !
Sper să vă placă !
Vă pup pînă data viitoare :*

Spring Sale for you


Nu ştiu dacă v-am mai spus asta, dar eu ador să fac cumpărături online. Dacă prind şi nişte reduceri tare bunicele, desigur nu rezist tentaţiei şi coşul meu virtual explodează. Recent m-au contactat cei de la Romwe să le analizez puţin website-ul şi ce credeţi că am găsit acolo ? O mulţime de hăinuţe, pantofi şi accesorii drăgălaşe la preţuri de rămîi cu gura căscată. Iar dacă prinzi şi reducerile lor, la sigur ai ocazia să îţi reînnoieşti toată garderoba. A fost greu, dar totuşi am decis să vă fac un Spring Sale pe măsură, că tot e primăvară şi căutam multe rochiţe şi bluziţe lejere în care să ne simţim bine şi comod, în acelaşi timp să economisim şi să rămînem stilate. Credeţi că e imposibil ? Să ştiţi că nu e !

The Blazer #lookpost


Nu sunt eu o iubitoare de sacouri și nici nu prea îmi place să le port, dar astăzi am ocazia să vă prezint noua mea dragoste. Ne-am îndrăgostit lulea unul de celălalt și e imposibil să ne despărțim vreodată. L-am văzut atîrnat pe un raft, era singuratic și aștepta să îl i-au de acolo cu nerăbdare. L-am înhățat la braț și am dat o fugă spre cabina de probe să văd dacă suntem compatibili unul cu celălalt. Și ce crezi, ne potriveam atît de bine ! Știi sentimentul ăla - dragoste la prima vedere? Exact pe ăsta l-am avut și eu cu frumusețea asta de sacou. 

Spring over my dress


E dimineață, deschid ochii ușor și observ că e ora 8:38 - din nou mă trezesc prea devreme. Soarele îmi zîmbește frumos prin geam, iar eu caut forțe ca să mă scol din pat să merg spre bucătărie ca să îmi pregătesc cafeaua de dimineață. Afară e un timp superb, deschid ușa casei și o las așa, pentru că tare îmi mai place mirosul primăverii. Ahhh, ce anotimp frumos!