Speak Out Loud


Astăzi pe blog am revenit cu o nouă ținută, simplă de tot, perfectă pentru zile de vară ploioase.
Săptămîna aceasta am avut parte de un timp foarte capricios, dimineață ești fericit că în sfîrșit vara și-a intrat în rol deplin, după care pe la amiază te trezești cu ploi torențiale. Așa ceva frate ?!?!

Vilnius photo diary


În sfîrșit am colectat toate pozele din Lituania și am decis să vi le arăt pe cele făcute în Vilnius.
Capitala Lituaniei a fost prima pe lista noastră de dorințe, și am explorat-o a doua zi de cînd am ajuns în Panevėžys (cca 135 km de Vilnius).

Summer wishlist


În sfîrşit a venit vremea bună pe meleagurile noastre, iar dorinţa de a lăsa picioarele în văzul soarelui şi de a simţi bătaia vîntului pe pielea noastră e din ce în ce mai mare. Şi anume mă refer la renunţarea colanţilor pentru totdeauna, eu una nu îi suport să îi port nici iarna şi nici primăvara, dar sunt nevoită cînd merge vorba de rochiţe.Dar acum, că a venit vara putem să lăsăm pielea să respire fără griji.

When in Riga....


Daca ma urmariti pe instagram sau pe facebook cu siguranta ati vazut ca am calatorit saptamana trecuta. Mi-am permis sa fac o escapada in Lituania impreuna cu sora mea de 10 ani, si am uitat de griji si de nevoi si in genere tot ce e legat de Chisinau. 

Summer manicure colors from AvonAm revenit din vacanță cu noi forțe și noi idei de postări, care sper să le pun în aplicare degrabă.
Ce ține de mine, eu am avut o vacanță superbă petrecută în Lituania, iar voi sper că ați avut o săptămînă frumoasă și deja sunteți gata de vară, căci e prea aproape de noi. Eu abia aștept să vină vara să pot purta ținute cît mai frumoase și lejere, să simt cum razele solare își lasă amprenta pe pielea mea, să mănînc înghețată non stop și să îmi vopsesc unghiuțele cît mai colorate.

I can feel it ...


Dress - HERE
Sandals - Asos


****
"Am nevoie să ai nevoie doar de mine...." așa sună versurile din piesa pe care o ascult pe repeat deja de 2 zile. A intrat în cap și nu o pot scoate de acolo, dar faza e că piesa dată îmi descrie starea mea de acum.

R.E.D #lookpost


Pentru început, vreau să vă doresc un Paște cît mai fericit alături de familie sau mă rog, o parte din ea. Fie ca lumina sfîntă să vă lumineze sufletele voastre și să vă îndemne să fiți mai buni, pentru că de oameni răi deja ne-am săturat. Dumnezeu să vă ocrotească mereu de toate cele rele și să vă binecuvînteze mereu calea! 
Hristos a Inviat!