Indian Summer from GamissVă salut gagici faine ce sunteți! Sper că sunteți bine și petreceți cu mult chef ultimele zile ale lunii Iulie. Nici nu îmi vine a crede că a mai rămas o singură lună pînă ca noul an universitar să înceapă . Time flies so fast !! 

Baby blue from Gamiss #lookpost


Blouse - Here 

Sunglasses - Here 

Flats - H&M 

Bag - Mango

Zilele caniculare de vară îmi dau bătăi de cap mereu, afară e mult prea HOT iar orice nu ai pune pe tine este too much. Unicul gând care îmi vine în cap zi de zi pe așa temperatura, e să stai toata ziua la bazin cu un cocktail în mână și să savurezi din plin momentul de relaxare.

Being classy never goes out of styleBag - Here

Shoes - Here

Dress - H&M 

Era și timpul să vă scriu, pentru că mi s-a facut dor de blog ! Habar nu am cum e vremea pe la voi, dar la noi e super bine. 

Little Red Dress #lookpost


Dress - Here 

Bag - Mango

Sandals - Missguided

Era vineri seara, navigam pe pinterest și dintr-o dată mi-a atras atenția o poză. Era o domnișoară brunetă, purta o rochie simplă de culoare roșie și o pereche de stiletto nude. Iar ca background un apus superb care îți taie respirația când îl vezi. Pentru un moment m-am regăsit în poză, dar uitasem că nu am nici o rochie roșie în dulapul meu.

These sneakers are made for walking #lookpost


Shirt - Zara

Shorts - Here

Bag - Here

Sneakers - Pinkbasis

RO : Bună fetelor ! În sfârșit am revenit pe blog cu o nouă postare. De o luna întreaga nu am mai postat nimic si imi pare foarte rau, dar promit sa ma revanșez ! Astăzi vreau sa va arat o noua ținuta care imi place foarte mult pe care as purta-o zi de zi (pana nu m-aș plictisi de ea).