"Orchid haze" for New Year's EveDragele mele, va salut !  
În postarea anterioară v-am propus idei în materie de beauty, astazi vreau sa va ajut sa va alegeți corect ținuta de Revelion, începând cu make up-ul și terminându-se cu perechea potrivită de pantofi.

Get ready with me for Christmas & gift ideas

Crăciunul si Revelionul se apropie, forfota de sărbători e tot mai vizibilă, iar majoritatea prietenilor sunt în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Nu înțeleg de ce oamenii lasă totul pe ultima sută de metri, de ce nu încearcă să se mobilizeze și să pregătească totul din timp? Posibil nu suntem noi suficient de organizați, și nu acordăm o mare atenție pregătirii de sărbători. Eu consider că e foarte important să alegi cu acuratețe cadoul ce-l vei pune sub brăduț, în așa fel încât partenerul sau familia să fie încântați de acesta. 
În articolul de astazi va propun idei de cadouri în materie de beauty &  frumusețe, si va arat ce produse folosesc eu pentru a efectua un machiaj rezistent de seara cu ajutorul produselor Avon. 

all black with a touch of red


Missguided Jacket / Zaful embroidered blouse / Stradivarius skirt / New Look boots / Gamiss Sunglasses 
Mereu mi-am dorit o bluza tradiționala, dar niciodată nu am apucat timpul sa îmi achiziționez una si plus la un preț accesibil. Dupa un lung search prin magazine am gasit in sfârșit una fabuloasa de care m-am îndrăgostit total.

I'm standing with an army


Zaful Parka / Zara jeans / Jennyfer turtleneck/ Amiclubwear combat bootsO.Y. Watch

Dupa o lunga perioada de absenta, am revenit pe blog cu o noua ținuta inspirațională.